Nieuws berichten van Reytec Innovation Projects

De bouw van de Dakkas te Haarlem van start

De DAKKAS HAARLEM van start Ook voor de bouw van de kas zijn wij in gesprek gegaan met meerdere kassenbouwers. Voorwaarde voor ons was dat er ervaring was op het gebied van unieke projecten. Ons paviljoen moet een fijne plek worden voor mensen. Normale kassen die veel in Aalsmeer en het Westland te vinden zijn zijn specifiek gemaakt voor bloemen en gewassen die goed groeien onder gecontroleerde omstandigheden onder vel kunstlicht. Onze kas moet een fijne plek zijn voor mensen, die persoonlijk willen groeien door een verlichtend gesprek. Bij voorkeur bij gedempt sfeervol licht. Daarnaast is het gewenste binnenklimaat bij kassen…

Renovatie bedrijfsruimte , asbest verwijderen , sandwichpanelen en zonnepanelen monteren

    Van de oude bedrijfsruimtes zijn alle gevels en daken verwijderd. De daken waren asbest platen deze zijn door gecertificeerd bedrijf afgehaald en afgevoerd. Alle gevels en daken zijn voorzien van nieuwe sandwich isolatiepanelen tbv van een mooie uitstraling en goede isolatie. Hier door is de bedrijfsruimte weer geheel als nieuw en kan hij voorlopig weer heel veel jaartjes mee. Op de foto het beeld van kaal karkas en gereed helemaal strak.

Bedrijfsruimte loods

Bouw van bedrijfsruimte in Boskoop is bijna gereed op dit moment worden de gevels en het dak afgewerkt met windveren en nok profielen. De overheaddeuren zijn ook geplaatst en de loods is klaar voor gebruik. Dit project hebben we compleet uitgevoerd vanaf sloopt, heiwerk, vloeren, bouw loods  tot oplevering en ingebruikname.  

Nieuwbouw kas 11000m2 met diffuse glas gehard

Gestart met de nieuwbouw van een kweekkas 11000m2 in Noordwijkerhout kasdek met diffuus gehard glas voor beter klimaat en groei. In de kopgevel komt een deuren wand met 24 deuren zodat de ruimte volop benut wordt en er geen teelt ruimte verloren gaat. Kolom hoogte 5 mtr, 3ruitsluchting en diffuus glas. De Onderbouw staat grote zware tralies in de kop voor schuifdeuren wand met 24 deuren. De beglazing is in volle gang een geeft een zeer mooi beeld en goed klimaat. Ook nu de gevels nog niet geglaasd zijn kun je al merken dat het difusse glas zijn werk doet.

Bedrijfsruimte Zeelandplant compleet ingericht.

Bij de Zeelandplant in Grijpskerke is de laatste hand gelegd aan de terrein inrichting en afwerkingen met reclame. Hier is gebouwd een gebruikte kas met een bedrijfsruimte compleet opgetrokken uit sandwichpanelen. Hierdoor onstaat een mooi , stoer en strak plaatje welke bijdraagt aan de uitstraling van het bedijf Zeelandplant.

Entrance Groningen geopend door Koning Willem Alexander

De nieuwbouw van de Entrance is deze week op een feestelijke wijze geopend door Koning Willem Alexander. Reytec heeft hier de glazen gevels en overkappingen geleverd en gemonteerd. Uiteraard zijn wij hier trots op dat dit op koningswijze geopend is.

Greenco Tommies overdekking

Oude SDP dek van was aan vervanging toe hier is +/- 3500m2 dek vervangen voor nieuwe SDP x structure panelen. Greenco de Tommies kunnen er voorlopig weer tegenaan.  

Qatar Bridge volop verlicht

Qatar Bridge vol in de verlichting wat een zeer mooi eind resultaat geeft. Glazen vloeren, railingen , atriums en stalen constructies gemonteerd.

7000m2 bedrijfsruimte

Aan de Kubo geleverd 7000m2 bedrijfsruimte knikdek en gevels tbv van een tuinbouwproject in Australie. Dit is naar volle tevredenheid gemonteerd en een zeer strak resultaat. De kozijnen dienen nog gemonteerd te worden dan is alles gereed.

Renovatie tuincentrum Euroflora gereed

ReyTec heeft tuincentrum Euroflora in België compleet gerenoveerd. Daken en gevels zijn vervangen en het interieur is volledig vernieuwd. Het resultaat is een topcentrum met een mooie, frisse, eigentijdse uitstraling.

Stadskasboerderij Zoetermeer volop in bedrijf

ReyTec heeft voor de gemeente Zoetermeer een stadskas gebouwd die inmiddels volop in bedrijf is, naar volle tevredenheid van de gebruikers en de gemeente. In samenwerking met lokale tuinders en inwoners worden hier allerlei gewassen gekweekt, van sierplanten tot groenten. De kas bestaat uit een breedkapsysteem met een SDP-platendek en is gebouwd in een bijzondere vorm.

Zeelandplant tuincentrum en groothandel

In december heeft Zeelandplant een grote nieuwe kwekerij met tuincentrum geopend. Inmiddels is het centrum volop in bedrijf. ReyTec heeft hier kassen, bedrijfsruimten en schermen geïnstalleerd.

Hoge school Groningen bouw glazen gevels en daken

In samenwerking met BAM monteert ReyTec glazen gevels en daken ten behoeve van de nieuwbouw van de Hanzehogeschool Groningen. De montage van de gevels is in volle gang. De gevels bestaan uit veiligheidsglas met grote ventilatiesystemen. Binnen in het gebouw worden geklimatiseerde ruimten gecreëerd.

Villa Enkhuizen

Op dit moment zijn we volop bezig met de afwerking van Villa Enkhuizen. De villa is opgetrokken uit een stalen frame en afgewerkt met luxe isolatiepanelen.

Beglazing werken op Qatar Bridge

De werkzaamheden in Qatar zijn in volle gang. Op dit moment wordt het beloopbaar glas op de brug gemonteerd waarover straks de bezoeker kunnen wandelen.